SHDSL i dag – Fiber i morgen

Vi opplever at flere og flere bedrifter er veldig bevisst på sitt valg av internettlinjer og leverandør. For mange bedrifter betyr ustabile og dårlige internettlinjer tapte penger sier Ola Thoresen, Seniortekniker og ”guru” med over 10 års fartstid på driftsavdelingen hos PowerTech.

”I dag er stort sett alle bedrifter avhengige av å være på nett for å kommunisere med resten av verden, og det oppleves som kritisk for en bedrift om nettforbindelsen går ned. Da blir oppetid og support nøkkelord for kunden når han velger hvilken type internettaksess de skal benytte”

Videre forteller han: ”I dag leverer vi to produkt som kan gi kundene disse garantiene, og det er SHDSL og fiber. Begge disse aksesstypene gir 99,9 % oppetid, og du er garantert å få den hastigheten du betaler for ettersom tjenestene er fri for overbooking. Både SHDSL og fiber leveres som symmetriske tjenester, som betyr at du får samme hastighet både inn og ut. På toppen av det hele så har SHDSL- og fiberkunder også tilgang til en vakttelefon 24/7/365, slik at det skal være enkelt å komme i kontakt med oss, hvis det mot formodning skulle være feil med internettlinjen”

Vi har vært lenge i denne bransjen, og erfaringen vi har bygd opp gjennom disse årene er at uansett hva man leverer aksess på, så er det til syvende og sist hva man har bygd opp rundt produktet som er viktigst, support og garantier er fortsatt nøkkelordene, avslutter Ola Thoresen.

Del denne siden
Del på Facebook Del på Twitter Skriv ut artikkelen Email This Post
Kontakt oss
Privat:
Tlf.: 23 01 00 00

Bedrift:
Tlf.: 23 01 00 00

Åpningstid:
Man-fre, 08-16:00

Driftsmeldinger