Kundecase, Ifi: ”Viktig med en samarbeidsvillig leverandør”

Kundecase, IFI: ”Viktig med en samarbeidsvillig leverandør”

-For oss er det viktig å ha en leverandør som vi kan samarbeide med, og som er i andre enden når man ringer.  IT-ansvarlig i en bedrift ønsker å bruke minst mulig tid på nettverk og infrastruktur, man vil det skal fungere, så da betyr en god og stabil internettleverandør mye, sier Kristian Owren, Markedssjef i IFI.

IFI – Informasjonskontoret for farge og interiør er et nøytralt informasjonskontor som skal bidra til å gjøre bransjen og medlemmene synlig og gi ideer og inspirasjon til fornyelse og oppussing av hus og boliger. Selskapet har 9 ansatte som jobber i hovedsak jobber mot massekommunikasjon gjennom internett, egne magasiner, faktahefter, tv, uke-, dags- og fagpresse. Kontoret har et nært samarbeid med pressen, samt yter service til andre som søker informasjon fra bransjen.

Kunde siden midten av 90-tallet

Vi kjøpte oppringt internett fra PowerTech allerede i 93-94.  Vi prøvde å benytte en annen leverandør på slutten av 90-tallet, men gikk tilbake til PowerTech i 2001, og har vært kunde av dem siden.

-Det har vært lite nedetid gjennom årene, og vi er godt fornøyd med SHDSL linjen vi har på kontoret.  For oss er det viktig å ha en linje på kontoret som er stabil og sikker, sier Owren.  Hjemmesiden www.ifi.no ligger på egen server som er innplassert i PowerTechs driftssenter på Økern. Driftssenteret tilfredsstiller alle krav til trygghet og sikkerhet.

Linjen og hosting fungerer svært bra, så vi ser ingen grunn til å bytte leverandør, avslutter Owren.

Del denne siden
Del på Facebook Del på Twitter Skriv ut artikkelen Email This Post
Kontakt oss
Privat:
Tlf.: 23 01 00 00

Bedrift:
Tlf.: 23 01 00 00

Åpningstid:
Man-fre, 08-16:00

Driftsmeldinger