Partner – Bedriftsmarked

PowerTech Information Systems AS bygger infrastruktur og leverer bredbånds- og kommunikasjons- tjenester av høy kvalitet til profesjonelle brukere. PowerTech var en av de første tilbyderne av Internettilgang i Norge, og har siden oppstart i 1993 utviklet seg til å bli en ledende aktør innenfor sitt område. PowerTech opererer i et regionalt marked og leverer bredbånd, colocation og relaterte tjenester til bedriftskunder i eget dekningsområde i Oslo-/Akershus- og Oslofjordregionen. Selskapet hadde i 2013 en omsetning på MNOK 111 og består av 45 ansatte som alle jobber ved selskapets kontor i Oslo sentrum.

PowerTech søker hele tiden nye partnere. Om bedriften din ser aksesstjenester som en naturlig del av en totalpakke i deres produktportefølje, er PowerTech et riktig valg som samarbeidspartner.

Da kan vi tilby et fleksibelt samarbeidsprogram og svært konkurransedyktig provisjon.

PowerTech er i vekst og vi kan tilby våre partnere:

  • Høyt fagnivå og erfaringsnivå på teknologiske løsninger
  • Høy servicegrad
  • Høy kvalitet på leverte løsninger
  • Konkurransedyktige priser

Vi søker samarbeidspartnere som ser på bredbånd som en naturlig del av sin forretning. Videre ønsker PowerTech å jobbe med selskaper som anser service- og produktkvalitet som nøkkelområder i sin virksomhet. Vi søker primært partnere som jobber innenfor IT/Kommunikasjonssegmentet, men dette er ikke noe krav. PowerTech tilbyr en dedikert kontaktperson for alle forhandlere som vil bistå i forbindelse med innsalg. Programmet er laget så fleksibelt som mulig fordi vi vet at bredbånd ikke er kjerneområdet til de fleste av våre partnere og fordi det skal være lett og lønnsomt å selge våre produkter.

Virker dette interessant, ta kontakt med Marko Boholm Mannvik på telefon 23 01 00 21 eller send en kortfattet e-post til marko@powertech.no.

Del denne siden
Del på Facebook Del på Twitter Skriv ut artikkelen Email This Post
Møteplasser
Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Kontakt oss
Privat:
Tlf.: 23 01 00 00

Bedrift:
Tlf.: 23 01 00 00

Åpningstid:
Man-fre, 08-16:00

Driftsmeldinger