Tilleggstjenester

De fleste bedrifter idag har behov for mer enn bare en grunnleggende aksess- eller hostingtjeneste. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av ulike tilleggstjenester. Behovet for slike tjenester og hva som er mest hensiktsmessig for din bedrift blir oftest analysert av dere selv og våre konsulenter i fellesskap.

Her er noen av de tilleggstjenestene vi tilbyr:

Sentralisert Brannmur

Sentralisert Brannmur er den ideelle løsningen for bedrifter som ikke ønsker å konfigurere, vedlikeholde eller administrere sin egen brannmur, men som samtidig er opptatt av sikkerhet.

Spamfilter

Med PowerTechs unike spamfilterteknologi, filtreres e-posten enten bedriften har egen e-post server eller e-posttjenesten kjøpes hos PowerTech. Det er viktig at bedriften ikke mister noe epost, samtidig som filteret må klare å fjerne så mye som mulig av de uønskede elementene.

VPN

VPN er et samlebegrep for teknologier som har som formål å knytte sammen to eller flere datanett eller brukere på en sikker måte, uten at det må opprettes egne dedikerte linjer mellom datanettene eller brukerne som i et tradisjonelt WAN.

Se våre produktark til høyre eller ta kontakt for ytterligere informasjon.

Del denne siden
Del på Facebook Del på Twitter Skriv ut artikkelen Email This Post
Kontakt oss
Privat:
Tlf.: 23 01 00 00

Bedrift:
Tlf.: 23 01 00 00

Åpningstid:
Man-fre, 08-16:00

Driftsmeldinger