Aksesstjenester

Uansett hvilken bransje din bedrift er i har dere behov for en stabil og sikker internettlinje. Vi tilbyr internettaksess tilpasset ditt behov enten du er en liten kafé som trenger internettlinje for betalingsterminalen eller du er et stort multinasjonalt selskap med behov for redundante fiberforbindelser inn til ditt bygg.

Vi er ikke ute etter å selge deg en spesiell teknologi. Vi vil istedet løse ditt behov med den teknologien som passer best.

Fiber

Fiber er den fremtidsrettede løsningen for bedrifter med mange brukere og behov for stor båndbredde. Vi leverer idag fiberaksess med hastighet fra 10 Mbit/s. Med fiber er mulighetene for fremtiden nærmest ubegrensede og din bedrift er sikret en løsning som fyller behovene i mange år fremover. Fiber leveres selvsagt med oppetidsgaranti på minimum 99,6% som standard, utlån av ferdig konfigurert endeutstyr i avtaleperioden og offisielle IP-adresser  – både IPv4 og IPv6 etter behov.

SHDSL

For bedrifter med større behov tilbyr vi SHDSL som gir deg båndbreddegaranti, standard oppetidsgaranti på minimum 99,6%, utlån av ferdig konfigurert endeutstyr i avtaleperioden og offisielle IP-adresser – både IPv4 og IPv6 etter behov.

VDSL

VDSL er et MAX-produkt, hvilket innebærer at hastigheten varierer avhengig av avstand til sentralen, kvaliteten på kobberet, temperaturnivå og antall brukere i nettet. For å kunne utnytte VDSL-teknologien må bedriftens lokasjon være innenfor 800 meter fra sentralen.

ADSL

For mindre bedrifter, butikker og hjemmekontor tilbyr vi ADSL. ADSL er et MAX-produkt, hvilket innebærer at hastigheten varierer avhengig av avstand til sentralen, kvaliteten på kobberet, temperaturnivå og antall brukere i nettet. I tjenesten inngår utlån av ferdig konfigurert endeutstyr i avtaleperioden.

Se våre produktark til høyre eller ta kontakt for ytterligere informasjon.

Del denne siden
Del på Facebook Del på Twitter Skriv ut artikkelen Email This Post
Kontakt oss
Privat:
Tlf.: 23 01 00 00

Bedrift:
Tlf.: 23 01 00 00

Åpningstid:
Man-fre, 08-16:00

Driftsmeldinger