Webstat

Hva er forskjellen på 'HITS' og 'FILES'?

HITS er det totale antall HTTP-forespørsler som webserveren får. Dette inkluderer forespørsler som f.eks. gir en “404 File not found” feilmelding eller “304 Not modified” tilbakemelding. FILES er det antallet filer som blir overført og sendt tilbake til brukeren, slik som et HTML-dokument eller et bilde. Det vil si alle forspørsler som blir besvart med en “200 OK”.

Hva er SITES?

SITES er hvor mange forskjellige steder (eller ip-adresser) som har besøkt siden.

Hva er KBYTES?

KBYTES er hvor mange kilobytes (kB) som totalt har blitt overført fra ditt webhierarki i den spesifiserte perioden.

Jeg har ett spørsmål om Webstat jeg ikke finner svaret på.

Har du spørsmål du ikke finner svaret på her i FAQ, kan du sende dem til webmaster@powertech.no.

Del denne siden
Del på Facebook Del på Twitter Skriv ut denne siden Email This Page
Pressemateriell
Logg inn - Min side
Brukernavn:
Passord:

Dekningssøk
Skriv inn ditt fasttelefonnummer eller din adresse og postnummer ovenfor for å finne ut hva vi kan levere hos deg.
Kontakt oss
Privat:
Tlf.: 02375

Bedrift:
Tlf.: 23 01 00 00

Møt oss på sosiale medier: Twitter og Facebook.